2014. október 3., péntek

Tücsök híradó - Benit megműtötték

Szia Mindenki!

Jöttem a friss hírekkel, de sajnos annyira nem vidám a történet most.:( Beniről van szó, az új fiúról. 

Hűűű Skacok! Hallottátok már, amikor azt mondják: a "fejétől bűzlik a hal"! Na, Beni is ilyen volt ma..

Képzeljétek, Judit szólt délelőtt, hogy bár Beni egy tündéri kiskutya, olyan büdös, hogy az már elviselhetetlen, és hogy bizony a fejéből árad a szag. Nem tudtuk, hogy a szájából vagy a füléből, vagy mindkettő.. mert hát azon se lepődnénk meg. Így rövid tanakodás után arra jutottunk, hogy ezzel bizony nem lehet várni jövőhétig, amikorra terveztük az orvos felkeresését, hanem irány a doki, amint lehet. Judit egyeztetett vele, alkudozott vele, aztán délben már mentek is. 

Hááát, azt nehéz szavakba önteni, amit Balázs doki látott Benike szájában. A srácnak összesen 8 foga volt, amiből mindnél fekélyes gyulladások voltak. Azt mondta a doktor bácsi, hogy ő ilyet még nem látott.. 

Megmutatom nektek, de nem szép látvány :( Azt hiszem, a DÖBBENETES a jó szó...


Azt is mondta doktorBalázs, hogy ez bizony nem 1-2 napos keletű dolog, hanem hosszú évek óta ilyen. El sem tudom képzelni, hogy fájhatott Beninek ez, és hogy tudott enni egyáltalán. Sírt is, amikor megvizsgálták. :( Kapott fájdalomcsillapítót, meg gyulladáscsökkentőt, majd Judit ott hagyta őt a doki kezeiben..

Most már egy foga se nincsen Beninek. Fogatlanka lett :D
Nem akarták egyszerre mindet eltávolítani az esetleges magas vérveszteség miatt, de aztán mégis lehetett. Jobb így neki. Most már hipp-hopp rendbe jön, majd meglátjátok :)

Na de ezek a lányok sem buták. Ha már egyszer el kellett altatni a műtéthez, egyúttal gyorsan sor került az ivartalanításra is. Szegény kis töketlen barátom :) 

Hétfőn mennie kell majd ellenőrzésre, kapott gyógyszereket, meg még fájdalomcsillapítót. De saját lábán sétált már haza. Még jó, hogy egy ilyen jó kedélyű pasi ez a Beni. 
Jajj, azt majdnem elfelejtettem mondani, hogy legalább annyi jó kiderült, hogy se a fülével nincs gond, se a hasánál nem találtak semmit. Persze, ez már megint nem volt olcsó mulatság, így már megint a Ti segítségeteket kell kérjük, hogy hét elején rendezni tudjuk Juditnak a számla összegét, amit most saját zsebből fizetett: 





Ennyi sokat fizettünk, pedig még kedvezményt is kaptunk. Szóval én, Tücsök, kérlek Titeket, hogy aki megteheti, járuljon hozzá Benike orvosi költségeihez, hogy ezt rendezni tudjuk, és ugye még mennie kell majd, és még oltatni is kell. Aki szeretne segíteni, ide tud nekünk utalni, akár pár száz forinttal is sokat segít bárki.  Sok kicsi sokra megy! :)

SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület
Raiffeisen Bank 12010879-01368645-00100004
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU61 1201 0879 0136 8645 0010 0004
Közlemény: Beni 

Bocsi, hogy most nem jó hírt hoztam, de az is lesz hamarosan. Mondjuk holnap :)

Pacsi, 
Tücsök



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More